Afvoer verstopt

Is uw afvoer verstopt? Vertrouw op de professionele hulp van Rioolservice Strijker

Een verstopte afvoer is vervelend! Een verstopping kan zorgen voor nare luchtjes in huis en andere ongemakken. Heeft u last van een verstopping? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, dat kan 24 uur per dag, wij lossen het probleem dan zo snel mogelijk voor u op!

Een afvoer ontstoppen

Het oplossen van een verstopte afvoer begint altijd met het lokaliseren van de verstopping en het analyseren van de oorzaak. Hierna gaan we direct aan de slag met het ontstoppen, zo is de verstopping snel verholpen en kunt weer gebruik maken van de afvoer. Wij maken gebruik van de modernste apparatuur om de verstopping op te sporen en te verhelpen, er komt vrijwel nooit breek- of hakwerk aan te pas en er ontstaat geen rommel in en om uw huis.

Omdat een verstopping soms meer is dan een incident beschikken wij over speciale inspectie (camera) systemen waarmee we onderliggende oorzaken in beeld kunnen brengen.

Bekijk ook

Riool verstopt

Helaas komt een rioolverstopping soms voor. Bel in dat geval Rioolservice Strijker.

Bekijk ook

WC verstopt

Weinig dingen die vervelender zijn dan een verstopte wc. Helaas is het niet altijd te voorkomen.

Afvoer verstopping oplossen?

Neem contact op met Rioolservice Strijker, wij zorgen dat de afvoer snel en vakkundig wordt ontstopt waardoor deze binnen de kortste keren weer bruikbaar is.

Waarom kiezen voor Rioolservice Strijker?