Douche verstopt

Is uw douche verstopt? Strijker Rioolservice lost het op

Loopt het water in uw douche niet meer goed weg? Heeft u het geprobeerd, maar helpen huis-, tuin- en keukenmiddelen niet? Bel dan Strijker Rioolservice voor een professionele oplossing.

Vrijwel altijd wordt een verstopping van het doucheputje veroorzaakt door haren. De combinatie van zeepresten, huidvetten en haren kan vervelende verstoppingen veroorzaken.

Zo ontstoppen wij uw douche

We beginnen bij het ontstoppen van de douche met onderzoek waar en waardoor de afvoer of het doucheputje verstopt is geraakt. Hierna gaan we direct aan de slag met het ontstoppen van de afvoerleidingen, zo kunt u binnen zeer korte tijd weer gebruik maken van uw douche en loopt het water weer snel weg zoals het hoort. Bij het ontstoppen van de afvoer van de douche maken we gebruik van de modernste apparatuur, er komt geen breek- of hakwerk aan te pas en er ontstaat geen rommel in de badkamer of uw huis.

Omdat in de meeste gevallen verstopping van de douche eenvoudig te voorkomen zijn geven we u ook advies hoe verstoppingen in de toekomst kunt voorkomen.

Bekijk ook

Wasbak verstopt

Verstopte wastafels is iets wat we vaak zien, de oorzaak hiervan is een combinatie van haren, vetresten en zeep.

Bekijk ook

Afvoer verstopt

Een verstopte afvoer is vervelend! Een verstopping kan zorgen voor nare luchtjes in huis en andere ongemakken.

Douche verstopping oplossen?

Neem contact op met Rioolservice Strijker, wij zorgen dat uw douchewater binnen de kortste keren weer wegloopt zoals het hoort.

Waarom uw douche (putje) laten ontstoppen door Rioolservice Strijker?