HWA verstopt / wateroverlast

Is de regenwater afvoer verstopt? Bel Strijker Rioolservice, wij lossen het snel op!

Helaas komt een verstopping van de regenwater afvoer (dakgoot, regenpijp of ondergronds) soms voor. Bel in dat geval Rioolservice Strijker. wij lossen het probleem snel voor u op. Omdat een HWA-verstopping soms meer is dan een incident beschikken wij over speciale inspectie (camera) systemen waarmee we onderliggende oorzaken in beeld kunnen brengen.

Tijdens onze werkzaamheden zorgen we er voor dat u bijna niets merkt van onze aanwezigheid en de de werkzaamheden. Hak- en breekwerk is er bijna nooit en rommel in huis zeker niet. Wij werken met de modernste apparatuur om de locatie en de oorzaak van de verstopping in kaart te brengen. Hierna gaan we direct aan de slag met de ontstopping, in vrijwel alle gevallen is het probleem zeer snel verholpen zonder dat u er iets van heeft gemerkt.

Wateroverlast gevolg van Regenwaterafvoer problemen? Wij lossen het op

Een verstopte riolering kennen we allemaal. Heel vervelend, maar in Nederland komt hier vaak ook nog het probleem bij dat het regenwater niet snel (genoeg) wegloopt en er wateroverlast ontstaat. De gevolgen die we regelmatig tegenkomen zijn ondergelopen kelders, badkamers die blank staan of geborrel van water in de afvoer. Gelukkig kan Rioolservice Strijker deze problemen in bijna alle gevallen snel oplossen.

Bekijk ook

Riool verstopt

Helaas komt een rioolverstopping soms voor. Bel in dat geval Rioolservice Strijker.

Bekijk ook

WC verstopt

Weinig dingen die vervelender zijn dan een verstopte wc. Helaas is het niet altijd te voorkomen.

HWA verstopping oplossen?

Neem contact op met Rioolservice Strijker, wij zorgen dat de regenwaterafvoer (HWA) snel en vakkundig wordt ontstopt waardoor deze binnen de kortste keren weer bruikbaar is.

Waarom kiezen voor Rioolservice Strijker?