Riool verstopt

Is de riolering verstopt? Bel Strijker Rioolservice, wij lossen het snel op!

Helaas komt een rioolverstopping soms voor. Bel in dat geval Rioolservice Strijker. wij lossen het probleem snel voor u op. Omdat een rioolverstopping soms meer is dan een incident beschikken wij over speciale inspectie (camera) systemen waarmee we onderliggende oorzaken in beeld kunnen brengen.

Tijdens onze werkzaamheden zorgen we er voor dat u bijna niets merkt van onze aanwezigheid en de de werkzaamheden. Hak- en breekwerk is er bijna nooit en rommel in huis zeker niet. Wij werken met de modernste apparatuur om de locatie en de oorzaak van de rioolverstopping in kaart te brengen. Hierna gaan we direct aan de slag met de ontstopping, in vrijwel alle gevallen is het probleem zeer snel verholpen zonder dat u er iets van heeft gemerkt.

Uiteraard geven we u, na afloop van de werkzaamheden, graag wat tips om een verstopping van het riool in de toekomst te voorkomen.

Bekijk ook

WC verstopt

Er zijn weinig dingen die vervelender zijn dan een verstopte wc. Helaas is een verstopping van je toilet niet altijd te voorkomen.

Bekijk ook

Afvoer verstopt

Een verstopte afvoer is vervelend! Een verstopping kan zorgen voor nare luchtjes in huis en andere ongemakken.

Rioolverstopping oplossen?

Neem contact op met Rioolservice Strijker, wij zorgen dat de riolering snel en vakkundig wordt ontstopt waardoor deze binnen de kortste keren weer bruikbaar is.

Waarom kiezen voor Rioolservice Strijker?