Strijker Rioolservice Hasselt

Uw ontstoppingsbedrijf in Hasselt voor al uw verstoppingen – Rioolservice Strijker
Een verstopping van uw riolering of afvoer is vervelend, het zorgt voor vieze luchtjes en het kan zorgen voor lekkages en overstromingen. Daarom staat Rioolservice Strijker 24/7 voor u klaar en verhelpt uw rioolverstopping zo snel mogelijk.

Afvoer, riool of toilet verstopt in Hasselt? Rioolservice Strijker staat voor u klaar

Niemand zit te wachten op een riool of afvoer verstopping. Maar gelukkig is Strijker Rioolservice ook in Hasselt snel ter plaatse om de verstopping professioneel op te lossen. Met onze moderne apparatuur en ervaring lokaliseren we snel de exacte plaats van de verstopping en zorgen we er voor dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen.

Onze 24-uurs rioolreiniging en ontstopping service in Hasselt is dag en nacht snel ter plaatse. Dus is uw afvoer, wc of riool verstopt? Bel Strijker Rioolservice en onze ontstoppingsspecialist staat zo snel mogelijk bij u voor de deur.

Last van een verstopping van de afvoer in Hasselt of omgeving? Neem direct contact op!

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk verlost wilt zijn van de verstopping. Daarom zijn wij 365 dagen per jaar, dag en nacht bereikbaar en verhelpen wij uw verstopping in Hasselt zo snel mogelijk. Ons advies; ga in geval van een verstopping niet zelf rommelen maar schakel direct een professional in, het scheelt u veel tijd en ergernis en u voorkomt schade aan leidingen.

Direct een afspraak in Hasselt plannen?

Verstopte afvoer of toilet? Rioolservice Strijker is uw specialist voor het ontstoppen en inspecteren. Neem contact met ons op en wij lossen het probleem voor u op, bel 06-52123492.